Chifle lipicioase

Chifle lipicioase
Rețeta Sticky Buns poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. O porție conține 248 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți per porție. Mergeți la magazin și cumpărați lapte praf degresat, zahăr, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cele mai bune chifle lipicioase, chifle lipicioase și cele mai bune chifle lipicioase.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se adauga untul, zaharul, laptele praf, sarea si 2 cani de faina; bate la foc mic timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune intr-un vas uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Loviți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
6
Rulați aluatul într-un format de 16 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Se unge cu unt; se presara cu zahar si scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Rulați dintr-o parte lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați în 12 felii; pus deoparte.
10
Într-o cratiță mică, combina zahărul brun, untul și siropul de porumb; se fierbe la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se amestecă nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Puneți feliile cu partea tăiată în jos peste sos. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 3 minute înainte de a se răsturna pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista