Chifle lipicioase
Rețeta Sticky Buns poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. O porție conține 248 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți per porție. Mergeți la magazin și cumpărați lapte praf degresat, zahăr, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cele mai bune chifle lipicioase, chifle lipicioase și cele mai bune chifle lipicioase.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă.
Se adauga untul, zaharul, laptele praf, sarea si 2 cani de faina; bate la foc mic timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Rulați aluatul într-un format de 16 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Se unge cu unt; se presara cu zahar si scortisoara.
Rulați dintr-o parte lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Tăiați în 12 felii; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, combina zahărul brun, untul și siropul de porumb; se fierbe la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se amestecă nuci pecan.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Puneți feliile cu partea tăiată în jos peste sos. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 3 minute înainte de a se răsturna pe un platou de servire.