Chifle Hot Dog De Grâu De 40 De Minute (Fără Creștere)

Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, chiflele de Hot Dog de grâu de 40 de Minute (fără creștere) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție conține 205 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați miere, drojdie activă, grâu alb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Go Dairy Free. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: 100% Burger De Grâu Integral / Chifle Hot Dog, Cum se fac chifle moi de hot dog din grâu integral, și Mașină de pâine Hamburger de grâu integral și chifle de Hot Dog.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Puneți apa caldă într-un castron mare și presărați drojdia.
Lăsați să stea 5 minute pentru a dovedi și asigurați-vă că drojdia este activă. Ar trebui să bule sau spumă. Dacă nu, drojdia dvs. ar putea fi inactivă. Începeți din nou cu drojdie proaspătă.
Adăugați uleiul, îndulcitorul și înlocuitorul de ou sau ou în amestecul de drojdie și bateți pentru a combina.
Adăugați făina și sarea pentru toate scopurile sau pâinea și amestecați pentru a combina. Amestecați treptat făina de grâu, după cum este necesar, până se formează aluatul moale. Aduceți aluatul împreună cu mâinile când devine prea gros pentru a se amesteca. Ar trebui să fie ușor lipicios, dar nu trebuie să se lipească de mâini.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați-l timp de aproximativ 5 minute, sau până când este neted și elastic.
Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale și formați fiecare în bușteni lungi de 5 până la 6 inci.
Așezați-le pe foaia de copt pregătită la aproximativ 3 inci distanță.
Acoperiți ușor aluatul cu folie de plastic și lăsați-l să se odihnească în timp ce cuptorul se preîncălzește (aproximativ 15 minute).
Preîncălziți cuptorul la 425 aprox.
Îndepărtați ușor folia de plastic și coaceți chiflele timp de 14 până la 15 minute, sau până când sunt ușor aurii.
Scoateți chiflele pe o grătar pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 zile.