Chifle De Hamburger Moale-N-Pufoase

Chifle De Hamburger Moale-N-Pufoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați chiflele de Hamburger moale-n-pufoase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină de pâine, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Chifle Moi De Hamburger Brioche Peste Noapte, Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), și Hamburger Buns.

Instrucțiuni

1
Așezați apa, uleiul de canola, făina, zahărul, sarea, glutenul vital de grâu și drojdia în tigaia unei mașini de pâine în ordinea recomandată de producător, selectați ciclul aluatului și porniți mașina. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gluten Vital De GrâuGluten Vital De Grâu
Ulei De CanolaUlei De Canola
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Mașină De PâineMașină De Pâine
TigaieTigaie
2
Când ciclul este terminat, scoateți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și frământați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Tăiați aluatul în 12 bucăți de dimensiuni egale și rulați aluatul în bile, cupând mâna, cu degetele deschise, peste fiecare bucată de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Rulați ușor, cu doar puțină presiune, pentru a forma o bilă de aluat cu o suprafață mătăsoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați bilele de aluat pe foile de copt căptușite cu pergament și aplatizați ușor fiecare bilă de aluat într-un coc. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să crească până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe rafturi înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista