Chifle De Hamburger Moale-N-Pufoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați chiflele de Hamburger moale-n-pufoase. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină de pâine, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Chifle Moi De Hamburger Brioche Peste Noapte, Chifle slabe de Hamburger fără Gluten (ca un singur chifle!), și Hamburger Buns.
Instrucțiuni
Așezați apa, uleiul de canola, făina, zahărul, sarea, glutenul vital de grâu și drojdia în tigaia unei mașini de pâine în ordinea recomandată de producător, selectați ciclul aluatului și porniți mașina. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Când ciclul este terminat, scoateți aluatul pe o suprafață de lucru ușor unsă și frământați timp de 2 până la 3 minute.
Tăiați aluatul în 12 bucăți de dimensiuni egale și rulați aluatul în bile, cupând mâna, cu degetele deschise, peste fiecare bucată de aluat.
Rulați ușor, cu doar puțină presiune, pentru a forma o bilă de aluat cu o suprafață mătăsoasă.
Așezați bilele de aluat pe foile de copt căptușite cu pergament și aplatizați ușor fiecare bilă de aluat într-un coc. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să crească până se dublează, 30 până la 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească pe rafturi înainte de feliere.