Chifle De Ceapă Caramelizate Cu Cartofi
Chiflele de ceapă caramelizate cu cartofi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 162 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarta cu cartofi si ceapa caramelizata, Sparanghel de cartofi și ceapă caramelizată, și Tarta cu ceapa caramelizata si cartofi dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Se amestecă împreună 2 căni de apă caldă și drojdie într-un bol mare de amestecare al unui mixer electric cu suport greu până se dizolvă.
Adăugați cartofi, zahăr și unt în amestecul de drojdie; bateți la viteză medie, folosind atașamentul cârligului de aluat, până se omogenizează.
Adăugați 7 căni de făină și sare; bate la viteză mică 2 minute.
Adăugați ceapa caramelizată și bateți la viteză medie 5 minute. (Aluatul va fi foarte lipicios.)
Presărați aluatul cu restul de 1 lingură de făină și scoateți-l din castron.
Se modelează într-o bilă și se pune într-un vas ușor uns, întorcându-se spre unsoare. Opriți cuptorul. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să crească în cuptor 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Îndepărtați și aruncați folia de plastic. Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în 21 de porții.
Formați fiecare porție într-o bilă cu mâinile înfăinate.
Nu așezați mai mult de 8 bile pe fiecare foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească din nou într-un loc cald, fără curenți, timp de 15 până la 20 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ungeți cu ou și presărați cu semințe de mac, dacă doriți.
Coaceți chiflele la 350 timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.