Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid

Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid
Această rețetă servește 24 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sous Vide Burta De Carne De Porc Cu Boabe De Soia Și Udon Se Amestecă Fry, Sous Vide Loin De Porc Banh Mi Buns, și Chifle de burtă de porc cu maioneză picantă, Scallions și varză de fasole murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o baie de apă în stil sous-vide la 170 buc.f (77 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Combinați sosul de soia, mirinul, zahărul, sosul de pește, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când legumele sunt curățate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați burta de porc și marinada într-o pungă de vid în stil alimentar și sigilați. Alternativ, transferați într-o pungă de congelator de dimensiuni mari de galon și sigilați scufundându-vă încet într-o oală plină cu apă, sigilând partea superioară chiar înainte de a merge sub apă pentru a îndepărta tot aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se transferă în aragazul sous vide și se gătește până se înmoaie complet, aproximativ 10 ore.
5
Scoateți punga din aragaz și răciți bine. Burta de porc poate fi păstrată la frigider până la 2 săptămâni după gătit dacă punga rămâne sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
6
Când sunteți gata de servit, deschideți punga sous vide și îndepărtați burta de porc. Aruncați bucăți solide de grăsime. Încălziți lichidele congelate într-o cratiță mică, apoi strecurați-le printr-o strecurătoare cu plasă fină. Reveniți la cratiță și fierbeți până se reduce la 2 linguri, asigurându-vă că siropul nu se reduce prea mult și arde, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Transferați lichidul de gătit redus într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați maioneză și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Tăiați burta de porc în benzi late de 1 1/2 inch, apoi feliați în felii de 1/2 până la 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
11
Transferați într-o tigaie de carne căptușită cu folie. Se fierbe burta de porc până când este crocantă și carbonizată pe o parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Serviți: chifle cu aburi într-un abur de bambus sau în cuptorul cu microunde pe o farfurie mare sub un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
13
Întindeți maioneza pe fiecare chiflă, apoi umpleți cu frunze de salată, felii de burtă de porc și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Burtă De PorcBurtă De Porc
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista