Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid

Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid
Această rețetă servește 24 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 489 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sous Vide Burta De Carne De Porc Cu Boabe De Soia Și Udon Se Amestecă Fry, Sous Vide Loin De Porc Banh Mi Buns, și Chifle de burtă de porc cu maioneză picantă, Scallions și varză de fasole murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o baie de apă în stil sous-vide la 170 buc.f (77 buc. c).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Combinați sosul de soia, mirinul, zahărul, sosul de pește, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când legumele sunt curățate aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Transferați burta de porc și marinada într-o pungă de vid în stil alimentar și sigilați. Alternativ, transferați într-o pungă de congelator de dimensiuni mari de galon și sigilați scufundându-vă încet într-o oală plină cu apă, sigilând partea superioară chiar înainte de a merge sub apă pentru a îndepărta tot aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se transferă în aragazul sous vide și se gătește până se înmoaie complet, aproximativ 10 ore.
5
Scoateți punga din aragaz și răciți bine. Burta de porc poate fi păstrată la frigider până la 2 săptămâni după gătit dacă punga rămâne sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
6
Când sunteți gata de servit, deschideți punga sous vide și îndepărtați burta de porc. Aruncați bucăți solide de grăsime. Încălziți lichidele congelate într-o cratiță mică, apoi strecurați-le printr-o strecurătoare cu plasă fină. Reveniți la cratiță și fierbeți până se reduce la 2 linguri, asigurându-vă că siropul nu se reduce prea mult și arde, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Transferați lichidul de gătit redus într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați maioneză și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
10
Tăiați burta de porc în benzi late de 1 1/2 inch, apoi feliați în felii de 1/2 până la 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
11
Transferați într-o tigaie de carne căptușită cu folie. Se fierbe burta de porc până când este crocantă și carbonizată pe o parte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Serviți: chifle cu aburi într-un abur de bambus sau în cuptorul cu microunde pe o farfurie mare sub un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
13
Întindeți maioneza pe fiecare chiflă, apoi umpleți cu frunze de salată, felii de burtă de porc și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Burtă De PorcBurtă De Porc
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista