Chifle chinezești la abur cu umplutură de carne

Chifle chinezești la abur cu umplutură de carne
Chifle chinezești la abur cu umplutură de carne este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 24 de porții. O porție conține 38 de calorii, 3 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rădăcină de ghimbir, sare, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Allrecipes are 89 de fani. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mantou (Chifle chinezești la abur), Chifle chinezești cu cremă la abur și Chifle chinezești de ananas cu umplutură de carne de porc.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc tocata intr-un wok la foc mediu. După 3 minute de gătit adăugați creveți tăiați, dacă doriți. Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se scurge, se condimenteaza cu sare si se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Amestecați ceapa verde, ghimbirul, sosul de soia, vinul de orez, uleiul, zahărul și piperul. Se amestecă carnea tocată. Se amestecă apa și se amestecă bine. Dați la congelator timp de 2 ore sau la frigider peste noapte pentru a se întări și a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Pregătiți aluatul pentru chifle chinezești la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Modelați aluatul în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Întindeți fiecare într-un cerc, (cum ar fi ambalajele Won-Ton). Puneți 1 lingură de amestec de carne preparat în centrul fiecărui cerc și înfășurați aluatul în jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
7
Așezați cusăturile pe pătrate de hârtie ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Se lasa sa stea pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
9
Aduceți apa la fiert în wok și reduceți căldura la mediu; apa ar trebui să fiarbă încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Puneți placa cu abur pe un grătar mic în mijlocul wok-ului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Transferați atâtea chifle pe hârtie ceară câte pot încăpea confortabil pe placa de abur, lăsând 1 până la 2 inci între chifle. Trebuie lăsat cel puțin 2 inci spațiu între placa de abur și wok. Acoperiți wok-ul cu capac. Se fierb chiflele peste apă clocotită timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
ÎNAINTE CAPACUL ÎNAINTE de a opri căldura, altfel apa se va picura înapoi pe suprafața chiflei și va produce „bule” gălbui pe suprafața chiflei. Continuați să fierbeți loturi de chifle până când toate sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Chiflă aburită poate fi asociată cu vin spumant și spumos roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Taittinger Collection de Sebastiao Salgado. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 320 de dolari.
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale minunate de intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe fierbinți, cu miere și prune greengage. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului. Fabricat din struguri selecționați Chardonnay și Pinot Noir cultivați în cele mai bune microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat din Grand Cru din Côte des Blancs, iar Pinot Noir provine din Grand Crus din Montagne de Reims și marginea Vallée de la Marne. După recoltare, strugurii sunt teși imediat în teascuri din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea are loc după fermentația primară, cuvée finală completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele răcoroase ale lui Taittinger. Despre Sebastião SalgadoSebastião Salgado sa născut în 1944 în Aimorés, Brazilia. Crescut într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări prin pădure, privirea de pe dealuri și ascultarea trenurilor care transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebastião a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea lui pentru natură. Fotografiile lui Sebastião Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, și totuși el reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru Colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este mai universal și mai original: Viața, simplă și pașnică.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista