Chifle chinezești aburite cu umplutură de porc la grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe Chineză rețete la cutia de rețete, chifle chinezești aburite cu umplutură de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 24 de porții cu 155 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, usturoi, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 32%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifle chinezești de ananas cu umplutură de porc fript, Chifle chinezești de ananas cu umplutură de porc fript, și Chifle Chinezești De Porc Aburite (Char Siu Bao).
Instrucțiuni
Așezați apa caldă într-un castron mare și presărați drojdia deasupra. Se amestecă 1 cană de făină și se amestecă bine. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să stea până când apar bule, aproximativ 20 de minute.
Se dizolvă zahărul și se scurtează în apă clocotită și se lasă să se răcească până la călduță. Se amestecă în amestecul de drojdie împreună cu făina rămasă. Când aluatul devine prea rigid pentru a se amesteca, se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se frământă până se omogenizează, aproximativ 10 minute. Înveliți un castron mare cu ulei de susan și așezați aluatul în interior. Întoarceți-vă pentru a acoperi și acoperiți vasul cu o cârpă umedă.
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Încălziți 2 linguri de ulei într-un wok la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde și usturoiul și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați carnea de porc și prăjiți un minut, apoi amestecați sosul de soia, sosul de stridii și zahărul. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă, apoi se amestecă amestecul în carnea de porc. Gatiti, amestecand continuu pana cand carnea de porc este acoperita cu o glazura ingrosata.
Scoateți într-un castron și lăsați să se răcească.
Scoateți aluatul din castron și rotiți-l într-un jurnal lung. Feliați jurnalul în bucăți de 1 inch. Aplatizați fiecare piesă într-un cerc de 3 inci folosind palma mâinii sau un sucitor.
Așezați 2 linguri de umplutură de porc pe centrul fiecărui cerc și adunați marginile din jurul umpluturii și ciupiți împreună pentru a închide chifla.
Așezați fiecare cusătură de coc în jos pe un pătrat de folie de aluminiu. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească aproximativ 1 oră.
Aduceți câțiva centimetri de apă pentru a fierbe într-un wok.
Așezați câteva chifle la un moment dat într-un abur, cum ar fi un abur de bambus pentru un wok sau o tavă de aburi montată. Acoperiți și aburiți chiflele peste apă clocotită rapid timp de 10 minute. Repetați cu chiflele rămase.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru chifla aburită. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Raventos și Blanc De La Finca Brut]()
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.