Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și maioneză Agave-Miso (vegană)

Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și maioneză Agave-Miso (vegană)
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Chiflele aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și maioneză Agave-Miso (vegană) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 992 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 296 de fani. Un amestec de zahăr, sifon club rece ca gheața, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Maioneză Miso-Agave (Vegană), Chifle aburite cu daikon și Shiitake la foc mic, varză de fasole murată și maioneză picantă (vegană), și Ciuperci de stridii și creveți pe orez.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, sake-ul, zahărul, mirinul și 1 cană de apă într-o cratiță medie și bateți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați ciuperci de stridii Regale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Regele Ciuperci TrompetaRegele Ciuperci Trompeta
3
Așezați un prosop de hârtie curat, fără scame sau un prosop de bucătărie direct pe suprafața lichidului, apăsând până când este complet saturat și menține ciupercile parțial scufundate. Aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand ciupercile sunt complet fragede (un tester de tort sau un cutit de paring introdus ar trebui sa aiba o rezistenta mica pe masura ce trece), aproximativ 30 de minute, răsturnând ciupercile o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți ciupercile din lichid și uscați-le cu grijă cu prosoape de hârtie. Întoarceți lichidul rămas la fiert ușor la foc mediu și gătiți până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Când ciupercile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați fiecare în 12 discuri de aproximativ 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Încălziți uleiul într-un wok mare, o cratiță sau o friteuză adâncă la 350 km f și reglați flacăra pentru a menține temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Combinați amidonul de porumb și făina într-un castron mare și amestecați cu bețișoare până se combină aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați sifon și amestecați foarte rapid cu betisoarele în timp ce agitați bolul. Nu amestecați prea mult-ar trebui să existe o mulțime de bulgări și bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați ciuperci feliate în castron și întoarceți-le la strat. Lucrând câte o bucată, ridicați ciuperca, lăsați excesul de aluat să se scurgă, apoi coborâți încet în ulei fierbinte. Repetați până când toate ciupercile sunt în ulei. Gatiti ciupercile, agitarea uleiului si intoarcerea ciupercilor ocazional cu un paianjen din Plasa de sarma sau betisoare lungi pana se rumenesc PAL si complet crocante, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Așezați chiflele aburite pe o farfurie și acoperiți-le cu un prosop de hârtie umed. Cuptor cu microunde la putere mare până la cald, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
11
Răspândiți maioneza miso în fiecare chiflă aburită, apoi adăugați salată mărunțită, două felii de ciuperci prăjite, o picătură de lichid redus la foc mic, scallions feliate și frunze de coriandru. Închideți sandvișurile și serviți cu maioneză miso suplimentară pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
MisoMiso
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista