Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Vindaloo de pui al lui Jonagold ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de piper măcinat, tobe de pui, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Încercați Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați câteva fante puțin adânci în fiecare toiag de pui și puneți-le într-o pungă de plastic resigilabilă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Încălziți 5 linguri de ulei vegetal într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa a devenit maro aurie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scoateți oala de pe foc și folosiți o lingură cu fante pentru a scoate amestecul de ceapă într-un blender. Lăsați cât mai mult ulei în oală și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați 3 linguri de oțet alb, coriandru, chimen, garam masala, piper negru, sare, turmeric și piper cayenne. Puree până se omogenizează, apoi se toarnă în pungă cu puiul; se amestecă până când puiul este acoperit uniform și se stoarce excesul de aer. Marinați la temperatura camerei timp de 1 oră sau la frigider timp de 3 ore sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Oțet Alb Distilat
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
După ce puiul s-a marinat, încălziți uleiul rămas în cuptorul olandez la foc mare și amestecați frunzele de curry și semințele de muștar. Odată ce semințele de muștar au terminat de popping și au devenit gri, scoateți puiul din marinată și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Frunze De Curry
Tri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Se toarnă marinada rămasă și apa. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
În timp ce puiul gătește, prăjiți adânc cuburile de cartofi până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
9
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată ce puiul a fiert 20 de minute, amestecați cartofii și 2 linguri de oțet alb. Recuperați și continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz la os, cel puțin mai mult 10 minute.
Asiaticul poate fi asociat cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.