Reteta Chicken SAML aprox. (Curry de pui Cambodgian) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.87 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 645 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la gratar cambodgian (Mann Oeng K ' tem Sor, Marech), curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), și [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până când sunt tocate, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se adaugă amestecul de ghimbir; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați bulion, lapte de cocos și zahăr, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți puiul din tigaie, rezervând lichid în tigaie; se răcește ușor puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți carnea din oase și aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Puneți tigaia la foc mediu. Se amestecă puiul și sucul de lămâie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.