Chicken Cordon Bleu-Supremes de Volaille Cordon Bleu
Chicken Cordon Bleu-Supremes de Volaille Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 436 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, șuncă de țară, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Unu: spălați puiul și uscați-l.
Așezați pieptul de pui cu pielea în sus pe o foaie de hârtie cerată sau folie de plastic. Acoperiți-le cu o a doua foaie de hârtie sau înveliți și, cu un ciocan de lemn plat (nu texturat), bateți-le ușor până se aplatizează până la o subțire uniformă mai mică de 1/4 inch. Pune deoparte.
Tăiați șunca și brânza în felii subțiri de 1/2 inch lățime și 2 inci lungime. Rupeți oul într-un castron puțin adânc și bateți până se omogenizează.
Întindeți firimiturile pe un al doilea bol puțin adânc.
Întindeți făina pe o farfurie.
Așezați bucățile de pui pe o suprafață plană de lucru cu pielea în jos. Întindeți ușor interiorul fiecărui sân cu puțin muștar (nu folosiți prea mult sau muștarul va învinge celelalte arome). Stivați 2 felii de brânză și o felie de șuncă (2 dacă sunt foarte subțiri) în centrul fiecărui sân. Îndoiți partea mică a sânului, apoi pliați fiecare capăt, ca un plic, și în cele din urmă pliați partea mare. Asigurați-vă că umplutura este complet învelită.
Rulați puiul mai întâi în făină, scuturați excesul și înmuiați fiecare sân în ou, permițând excesului să curgă înapoi în castron.
Rulați-l cu atenție, astfel încât să nu se deschidă (firimiturile nu trebuie să pătrundă în pliuri sau nu vor rămâne închise când se gătește), bătând firimiturile în toate părțile. Când piesa este acoperită, așezați-o pe o farfurie curată și uscată și repetați până când toate piesele sunt pâine. Puneți deoparte cel puțin o jumătate de oră pentru a permite setarea pâinii. (Le puteți face cu câteva ore sau chiar cu o zi înainte până în acest moment. Acoperiți și refrigerați, dar scoateți-le cu cel puțin o jumătate de oră înainte de gătit.)
Patru: umpleți un cuptor olandez adânc sau o friteuză cu grăsime adâncă cu suficient ulei de arahide pentru a ajunge la jumătatea părților laterale, la cel puțin 2 inci adâncime. La foc mediu-mare, aduceți uleiul la 375 km f (fierbinte, dar nu fumând).
Se adaugă puiul și se prăjește până se rumenesc, menținând o temperatură de 365 km f, aproximativ 4 până la 5 minute.
Se scurge bine și se servește imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA