Chicken Cordon Bleu Crepes
Reteta de pui Cordon Bleu Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $3.01 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 4. O porție conține 767 calorii, 37g de proteine, și 57G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, șuncă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chicken Cordon Bleu Crepes, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ouăle și laptele cu biciul până se combină bine.
Adăugați făină, 1/2 cană la un moment dat și zahăr, amestecând cu biciul până când nu rămân bulgări și aluatul este puțin mai subțire decât aluatul de clătite. (Dacă aluatul este prea gros, adăugați mai mult lapte; dacă este prea subțire, adăugați mai multă făină.)
Încălziți tigaia de 6 până la 8 inci la foc mediu.
Adăugați 1/2 linguriță de ulei și rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei. Pentru fiecare crep, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat în tigaie. Imediat înclinați și rotiți tigaie strat atât de subțire de aluat acoperă partea de jos. Gatiti pana se rumenesc si marginile incep sa se onduleze, aproximativ 2 minute. Rulați spatula largă în jurul marginii pentru a slăbi; întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Repetați cu aluatul rămas, adăugând ulei în tigaie, după cum este necesar. Stivați clătite, așezând hârtie cerată între ele; păstrați acoperit.
În castron mediu, aruncați pui, șuncă și brânză. Împărțiți umplutura între crepe; rulati.
Așezați cusătura în jos în vasul de copt.
Coaceți descoperit 15 minute sau până se încălzește.
Între timp, într-o cratiță de 1 1/2 litru, amestecați energic gălbenușurile de ou și sucul de lămâie cu un tel de sârmă.
Adăugați sare și 1/4 cană de unt.
Se încălzește la foc foarte mic, amestecând constant cu biciul, până se topește untul.
Adăugați restul de 1/4 cană de unt. Continuați să amestecați energic până când untul se topește și sosul se îngroașă. (Asigurați-vă că untul se topește încet, astfel încât ouăle să aibă timp să gătească și sosul se îngroașă fără să se coaguleze.) Dacă sosul se coagulează (începe să se separe), adăugați aproximativ 1 lingură de apă clocotită și bateți energic cu biciul până se omogenizează.
Pentru a servi, așezați crepele pe farfurii individuale. Se acoperă cu sos hollandaise.