Chicken Chow Mein (Stil Indian De Vest)

Chicken Chow Mein (Stil Indian De Vest)
Chicken Chow Mein (stil indian de Vest) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de cilantro, piper măcinat, tăiței de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vest Indian-Stil Channa Wrap, Cum să gătești yaki-chow, o încrucișare între yakisoban și Chow mein, și Chicken Chow mein pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De OuTaitei De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ardei chile, ceapă, usturoi și ghimbir; gătiți până la parfum, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
5
Adăugați 5 linguri de sos de soia întunecat; se prăjește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
6
Gatiti si amestecati puiul in amestecul de ceapa la foc mare pana cand puiul nu mai este roz in centru, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
7
Adăugați ardeiul gras verde și morcovii și gătiți până se înmoaie, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
8
Îndoiți ușor tăiței în amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
9
Se amestecă în piper alb, încă 5 linguri de sos de soia întunecat și cilantro până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
Piper AlbPiper Alb
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
10
Se presară cu ceapă verde pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista