Chicken Chelan

Chicken Chelan
Chelan Chicken ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5. O porție conține 488 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, brânză cheddar, fulgi de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso 's Chicken (puiul General Tso făcut cu pepite de pui Popeye' s).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 11x14 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți împreună crema de supă de ciuperci, Chardonnay, brânză Cheddar, fulgi de ceapă, praf de usturoi și piper negru într-un castron mare; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
ChardonnayChardonnay
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați firimiturile de pâine și parmezanul într-un bol. Scufundați pieptul de pui în oul bătut, apoi apăsați în amestecul de pesmet. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice firimituri de pâine care nu s-au blocat să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați puiul pâine pe o farfurie în timp ce coaceți restul; nu stivați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PanePui Pane
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Pan prăjiți pieptul de pui până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați puiul rumenit în vasul de copt pregătit; apoi acoperiți cu amestecul de supă de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți pieptul de pui în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista