Chi Chi Dango Mochi
Chi Chi Dango mochi necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 33 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 248 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de culoare alimentară, lapte de cocos, amidon din cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mitarashi Dango, Nucă De Cocos Mochi, și Sakura Mochi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Bateți împreună făina de orez, zahărul și praful de copt; deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună apa, vanilia, laptele de cocos și colorantul alimentar roșu. Se amestecă amestecul de făină de orez.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 1 oră. Se lasă să se răcească complet.
Întoarceți tigaia de mochi pe o suprafață curată care a fost pudrată cu amidon din cartofi.
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii folosind un cuțit de plastic. Mochi nu se lipeste la fel de mult de cuțitele din plastic.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.