Chex fără gluten cepe înflorite cu șuncă Chipotle Dip
Ceapa înflorită Chex fără gluten cu șuncă Chipotle Dip necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 272 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre pentru Super Bowl. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ceapă, amestec de copt pe bază de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Chex fără gluten cepe înflorite cu șuncă Chipotle Dip, Ceapă înflorită Chex, cu șuncă Chipotle Dip, și Bacon Cu Ceapa Inflorita Chex Mix 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele Dip într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Crush cereale. În castron mare, amestecați cerealele zdrobite, amestecul de coacere, sarea și condimentele. Într-un alt castron mare, bateți laptele și ouăle cu biciul.
Tăiați 1/2 inch de la capătul ascuțit al cepei; curățați ceapa, lăsând tulpina inferioară.
Tăiați miezul cu diametrul de 1 inch din mijlocul cepei. Folosind un cuțit foarte ascuțit și mare, tăiați centrul cepei la aproximativ trei sferturi din drum în jos. Întoarceți ceapa la 90 de grade și tăiați-o din nou într-un X peste prima tăietură. Continuați să tăiați secțiunile în jumătate, foarte atent până când ceapa a fost tăiată de 16 ori. Nu tăiați până la fundul cepei.
Întindeți" petalele " cepei. Înveliți ceapa cu amestec de cereale, separând petalele și stropind acoperirea uscată între ele. Scufundați ceapa în amestecul de ouă, apoi din nou în amestecul de cereale. Această scufundare dublă asigură o ceapă bine acoperită; o parte din acoperire se va spăla la prăjirea cepei.
Repetați Pasul 3 cu ceapa rămasă, amestecul de cereale și amestecul de ouă.
În friteuza cu grăsime adâncă sau în cratița grea, puneți suficient ulei pentru a acoperi doar ceapa.
Încălziți uleiul la 177°.folosind lingura cu fante, așezați încet 1 ceapă acoperită la un moment dat în ulei fierbinte. Reglați căldura pentru a menține uleiul la350. prăjiți 3 minute; întoarceți ceapa cu lingura cu fante. Se prăjește cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste.
Îndepărtați cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește fierbinte cu baie.