Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Chesapeake Chowder. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, suc de scoici, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chesapeake Clam Chowder, Golful Chesapeake, și Chesapeake Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Scurgeți și fulgi de carne de crab, îndepărtând orice bucăți de coajă. Puneți fructele de mare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Fructe De Mare
3
Saut ceapa, usturoiul și țelina în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 minute sau până se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește, amestecând continuu, 1 minut. Se amestecă bulionul și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
țelină
Usturoi
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Se amestecă creveții, carnea de crab și smântâna grea; gatiti la foc mic 5 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.