Cherry Vanilla Blintzes
Cherry Vanilla Blintzes este un vegetarian masa de dimineață. O porție conține 583 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de brânză de vaci, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză De Cireșe Blintzes, Cherry-brânză Blintzes, și Cireșe și portocale Blintzes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele, apa, ouăle și făina într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează, aproximativ 10 secunde. Dacă este necesar, răzuiți orice solide care se lipesc de laturi.
Adăugați untul și procesați încă câteva secunde pentru a amesteca. La frigider, acoperit, timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte. Setați o tigaie de crep antiaderentă de 10 inci la foc moderat ridicat, apoi pulverizați cu spray de legume antiaderent. Când tigaia este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați 2 linguri de bătut, învârtindu-se pentru a acoperi fundul tigaiei. Gatiti 1 1/2 minute si rumeniti usor. Puneți deoparte pe o farfurie, cu fața gătită în sus și continuați cu restul de aluat.
Așezați 2 linguri de umplutură de cireșe în centrul inferior al blintzului. Îndoiți o dată din partea de jos, apoi pliați peste laturi.
Rulati restul drumului. Repetați cu restul.
Încălziți 1 lingură de ulei de canola și 1 lingură de unt într-o tigaie. În 4 loturi mici, prăjiți blintzes ori cu fața în jos până se rumenesc. Întoarceți ușor pentru a prăji cealaltă parte.
Serviți cu smântână sau iaurt.
Într-o cratiță mică, acoperiți cireșele cu apă și aduceți la fierbere.
Se scoate de pe foc și se lasă să se odihnească. Într-un castron, amestecați crema de brânză, vanilia, zahărul și oul până se amestecă. Se amestecă ușor în oală, fermier sau brânză de vaci.
Scurgeți cireșele și pliați-le.;