Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu pâine scurtă, migdale de jardiniere, ouă și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Streusel De Migdale-Batoane De Cheesecake Cu Cireșe, Cherry Streusel Baruri, și Baruri Streusel Cu Cireșe Duble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă firimiturile de prăjituri, untul și 4 oz. cremă de brânză cu mixer până la amestecare. Rezervați 1-1 / 4 căni amestec de firimituri; apăsați restul pe fundul tigaiei de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 10 min.; rece .
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Bateți crema de brânză rămasă, zahărul, ouăle și extrageți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
5
Se întinde peste crustă; deasupra cu umplutură de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Combinați nucile și amestecul de firimituri rezervat; se presară peste umplutura de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Coaceți 30 până la 32 min. sau până când marginile sunt ușor rumenite.