Cherry-Pecan Brie

Cherry-Pecan Brie
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Cherry-Pecan Brie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, Brie rotund, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Mere Pecan Brie, Brie & pecan bites, și Cranberry Pecan Coapte Brie.

Instrucțiuni

1
Amestecați conservele de cireșe, oțetul balsamic, piperul și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Stropiți peste Brie rotund cald. Se acoperă cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Revista