Cherry Limeade Poke Tort
Cherry Limeade Poke tort este un fără lactate desert. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 423 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 6879 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sodă de lămâie-lime, ulei vegetal, glazură pufoasă Betty whipped și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cherry Limeade Poke Tort, Tort De Cireșe-Limeade, și Plăcintă Cu Cireșe Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sifon, ulei, albușuri de ou și 1 lingură coajă de lime rasă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 20 de minute.
Între timp, amestecați gelatina în apă clocotită, amestecând timp de 2 minute pentru a dizolva complet gelatina. Poke tort fiecare centimetru cu dinți de furculiță de carne sau cuțit de masă.
Se toarnă încet amestecul de cireșe peste tort, permițând amestecului să umple găurile din tort. Se răcește complet, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Într-un castron mic, amestecați glazura și 1 linguriță de coajă de var rasă.
Se întinde uniform peste tort. Completați fiecare porție cu o cireșă și o răsucire de var. Depozitați ușor acoperit.