Cherry fleac cu Amaretto
Cherry fleac cu Amaretto ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, smântână, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Dovleac Arțar Amaretto Fleac, Tartă Cu Cireșe-Amaretto, și Tarta Amaretto Cu Cirese.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Pune deoparte.
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță medie și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Se ia de pe foc. Adăugați treptat lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie și gătiți la foc mediu-mic până se îngroașă (aproximativ 8 minute), amestecând continuu.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 25 de minute sau până când amestecul de ouă ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional. Se amestecă smântâna și vanilia.
Combinați sucul de portocale și amaretto. Împărțiți degetele în jumătate pe lungime. Aranjați 10 jumătăți de degete, cu laturile plate în sus, într-un singur strat în partea de jos a unui vas de suflet de 2 litri.
Periați 2 linguri de amestec de suc de portocale peste ladyfingers în vas.
Întindeți aproximativ 1 cană de umplutură de plăcintă uniform peste degete.
Întindeți aproximativ 1 cană de amestec de cremă peste umplutura de plăcintă.
Periați 10 jumătăți de ladyfinger cu 2 linguri de amestec de suc de portocale și aliniați vasul cu jumătăți de ladyfinger în picioare în poziție verticală. Aranjați 10 jumătăți de degete peste amestecul de cremă și periați cu amestecul de suc de portocale rămas.
Întindeți umplutura de plăcintă rămasă peste degete.
Întindeți amestecul de cremă rămas peste umplutura de plăcintă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.