Cherry Cranberry Punch

Cherry Cranberry Punch
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și băuturi întregi 30? Cherry Cranberry Punch ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gelatină de cireșe, șerbet de lămâie, suc de afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați 7up Merry Cherry Cranberry Punch, Cherry Punch, și Pumn De Cireșe De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, adăugați apă clocotită la gelatină; se amestecă 2 minute pentru a se dizolva complet. Se amestecă sucul de afine, apa rece și concentratul de limonadă. La frigider, acoperit, până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
Suc De AfineSuc De Afine
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Pentru a servi, transferați amestecul de gelatină într-un bol de pumn sau un ulcior mare. Se amestecă sifon. Dacă doriți, acoperiți cu linguri de șerbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blue Fish Sweet Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Pește Albastru Dulce Riesling
Pește Albastru Dulce Riesling
Aur PAL. Parfum seducător de caise proaspete, piersici și ananas copt. Dulceață fructată cu o structură corpolentă și aciditate răcoritoare. Completează crustacee, midii, bucătărie de inspirație asiatică și brânzeturi ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista