Cherry Cheesecake
Cherry Cheesecake necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 291 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cherry Cheesecake Pie, Cherry Cheesecake, și Cherry Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit.
Combinați firimiturile, 2 linguri de zahăr și margarina. Apăsați ferm amestecul de firimituri în partea de jos și 2 inci pe părțile laterale ale tigaiei.
Combinați 2/3 cană de zahăr, făină și următoarele 5 ingrediente (făină prin ouă) într-un castron mare; bateți cu viteză mare a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați lapte și smântână în amestecul de brânză; bate până se omogenizează.
Bateți albușurile de ou (la temperatura camerei) la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide folosind bătătoare curate și uscate. Îndoiți ușor amestecul de albus de ou în amestecul de brânză.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți la 300 timp de 55 de minute sau până când este aproape setat.
Scoateți din cuptor și răciți complet pe un suport de sârmă; acoperiți și răciți 8 ore. Sus cu umplutură de plăcintă.