Cheie Lime Br 0l 0
Key Lime Brûlées este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați laptele, zahărul și jumătate și jumătate într-o cratiță mică și grea.
Încălziți amestecul la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Combinați sucul de lămâie, gălbenușurile și oul într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici.
Împărțiți amestecul uniform între 6 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până când centrul abia se mișcă atunci când ramekinul este atins.
Scoateți ramekins din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 4 ore până peste noapte.
Cerneti cu grija 1 1/2 lingurite de zahar peste fiecare crema. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea superioară a fiecărei cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat (aproximativ 1 minut).
Notă: puteți cumpăra o lampă de bucătărie la majoritatea magazinelor de vase. Dar dacă nu aveți unul la îndemână, puteți face în schimb toppingul de zahăr pe plită.
Puneți 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de apă într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu 5-8 minute sau pana cand amestecul devine auriu. (Rezistați dorinței de a amesteca, deoarece acest lucru poate provoca cristalizarea zahărului.) Se toarnă imediat amestecul de zahăr uniform peste cremele reci, întinzându-se pentru a forma un strat subțire deasupra.