Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chef John ' s Chicken Riggies. Această rețetă face 4 porții cu 1015 calorii, 62g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 151 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de pui, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Puiul caramel al bucătarului John, Chef John ' s Peanut Curry Chicken, și Lasagna bucătarului John.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Gătiți și amestecați cârnații, ciupercile, ceapa, sarea și piperul negru în ulei fierbinte până când legumele se înmoaie și cârnații se rumenesc, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă puiul tocat în amestecul de cârnați; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Se toarnă vin și se gătește, amestecând pentru a îndepărta bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până când cea mai mare parte a vinului este evaporată, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile, bulionul de pui și smântâna; se fierbe timp de 30 de minute. Dacă este necesar, adăugați apă pentru a crea un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se amestecă ardeii, măslinele și usturoiul în sos. Continuați să fierbeți până se îngroașă, 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper după gust și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti rigatoni in apa clocotita, amestecand ocazional pana aproape fiert, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Scurgere.
8
Combinați sosul și pastele fierte, amestecați brânza, acoperiți și lăsați deoparte până când pastele au absorbit sosul, 1 până la 2 minute.