Chef John ' s Cheesy Crackers
Biscuiti Cheesy Chef John ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Dacă aveți la îndemână sare, făină, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lasagna bucătarului John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Chiftele de Ricotta ale bucătarului John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și ungeți ușor cu ulei vegetal.
Puneți untul într-un bol de amestecare; adăugați brânză Cheddar, parmezan, boia de ardei, piper cayenne și sare.
Se amestecă împreună cu spatele unei spatule până se combină bine.
Se amestecă făina în amestecul de brânză cu o furculiță până se sfărâmă.
Se presară în apă rece, 1 sau 2 picături la un moment dat și se amestecă cu spatula până se adună într-un aluat care își păstrează forma atunci când este stors.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și apăsați într-un disc gros, aplatizat. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Rulați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Folosiți un tăietor de pizza pentru a tăia benzi late de 1 inch din aluat.
Tăiați benzile transversal în dreptunghiuri de aproximativ 1 1/2 inci lungime. Folosiți partea din spate a unei frigărui de bambus pentru a face 5 găuri mici în fiecare cracker. Aranjați biscuiții pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt rumeniți și crocanți, aproximativ 15 minute.
Lăsați să stea aproximativ 3 minute pentru ca biscuiții să se răcească și eliberați din folie.
Lăsați să se răcească complet înainte de servire.