Chef John ' s Boston Baked Beans
Chef John ' s Boston Baked Beans ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 295 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână slănină, bicarbonat de sodiu, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandvișurile de vinete coapte ale bucătarului John, Fasole La Cuptor Boston, și Fasole la cuptor Boston.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea bleumarin peste noapte într-un castron mare cu suficientă apă cu câțiva centimetri.
Scurgeți și puneți fasolea într-un cuptor olandez mare sau o oală grea cu 6 căni de apă, bicarbonat de sodiu și frunze de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe timp de 10 minute.
Scurgeți, economisind lichid de gătit cu fasole.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Transferați fasolea în cuptorul olandez curat și amestecați slănina, ceapa, melasa, zahărul brun, muștarul uscat, sarea și piperul negru în fasole.
Se toarnă suficient din lichidul fierbinte de fasole rezervat pentru a acoperi fasolea; se amestecă.
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Verificați nivelul lichidului și adăugați mai mult lichid de fasole rezervat pentru a aduce lichid pentru a acoperi fasolea. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când fasolea este fragedă și aproape tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 1 oră.
Ridicați căldura cuptorului la 350; coaceți fasolea descoperită în cuptor până când blatul dezvoltă o crustă aromată, încă 20 până la 30 de minute.