Chef John ' s Boston Baked Beans

Chef John ' s Boston Baked Beans
Chef John ' s Boston Baked Beans ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 295 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână slănină, bicarbonat de sodiu, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandvișurile de vinete coapte ale bucătarului John, Fasole La Cuptor Boston, și Fasole la cuptor Boston.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea bleumarin peste noapte într-un castron mare cu suficientă apă cu câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți și puneți fasolea într-un cuptor olandez mare sau o oală grea cu 6 căni de apă, bicarbonat de sodiu și frunze de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scurgeți, economisind lichid de gătit cu fasole.
4
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați fasolea în cuptorul olandez curat și amestecați slănina, ceapa, melasa, zahărul brun, muștarul uscat, sarea și piperul negru în fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De MuștarPudră De Muștar
MelasăMelasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Se toarnă suficient din lichidul fierbinte de fasole rezervat pentru a acoperi fasolea; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
7
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Verificați nivelul lichidului și adăugați mai mult lichid de fasole rezervat pentru a aduce lichid pentru a acoperi fasolea. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când fasolea este fragedă și aproape tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
8
Ridicați căldura cuptorului la 350; coaceți fasolea descoperită în cuptor până când blatul dezvoltă o crustă aromată, încă 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista