Cheetos Acoperit Cu Ciocolată
Ciocolata acoperite Cheetos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 36 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 238 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 109 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Broccoli cu Cheetos, Pui crocant la cuptor – felul de mâncare care l-a făcut pe Domnul Wonderful să pună deoparte Cheetos, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți pungile de chipsuri și puneți-le într-un castron sau pe o farfurie, astfel încât să fie ușor accesibile atunci când sunteți gata să vă scufundați. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și așezați-o în lateral.
Într-un cazan dublu, topiți bucățile de ciocolată la foc mic până se topesc, amestecând frecvent pentru a preveni arderea.
Când este topit, scoateți-l de pe foc.
Folosind mâinile, înmuiați cipul de gustare în ciocolata topită, astfel încât aproximativ 3/4 din cip să fie acoperit (partea pe care o țineți cu mâna va rămâne neacoperită). Atingeți partea laterală a tigaiei pentru a permite scurgerea excesului de ciocolată.
Așezați pe foaia pregătită căptușită cu pergament. Repetați cu jetoanele rămase.
Lăsați chipsurile acoperite cu ciocolată să se stabilească aproximativ două ore. Dacă doriți să le faceți drăguțe, adăugați stropi.