Cheesy Po-Ta-Chos
Cheesy Po-Ta-Chos este un fără gluten și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 369 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați N Salsa groasă, roșii, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne Cu Brânză, Fierbinte Cheesy Fasole Dip, și Baie Fierbinte De Porumb Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de metri pătrați. F. Aranjați pepite de cartofi congelate într-un singur strat pe o foaie mare de biscuiți fără grăsime.
Coaceți 24 până la 26 de minute până când este fierbinte și crocant. Tapetați o altă foaie de prăjituri sau o tigaie pentru pizza cu hârtie sau folie pergament de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați fasolea, ardeii iute și salsa.
Răspândiți jumătate din nuggeturile de cartofi pe foaia de cookie căptușită. Puneți jumătate din amestecul de fasole peste cartofi.
Se presară cu jumătate din brânză. Se acoperă cu cartofii rămași, amestecul de fasole și brânza.
Coaceți 5 până la 10 minute sau până când brânza se topește.
Se acoperă cu roșii și avocado.
Se servește cu smântână. Completați cu toppinguri suplimentare, după cum doriți.