Cheesecakes De Dovleac De Toamnă
Toamna Cheesecakes dovleac este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 436 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de coniac, zahăr, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecakes Cu Dovleac Oreo, Mini Cheesecakes Cu Dovleac, și Nu Coace Cheesecakes Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - un cuptor de 350, coaceți nucile pecan într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci, agitând des, până se prăjesc ușor, aproximativ 10 minute.
Se toarnă din tigaie. Când se răcește, se învârte într-un blender sau robot de bucătărie până se macină fin.
Periați interioarele a 10 tigăi de tartă (4 1/2 in. largă cu jante detașabile; vezi note) cu untul topit.
Presărați 2 linguri de nuci pecan prăjite măcinate peste fundul fiecărei tigaie. Așezați tigăile ușor depărtate pe 2 foi de copt (14 pe 17 in.).
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie-mare, bateți crema de brânză pentru a se amesteca cu 2/3 cană de zahăr, 2 linguri de coniac și 2 linguri de sirop de arțar.
Adăugați ouă, dovleac, smântână, scorțișoară, ghimbir măcinat și nucșoară; se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Umpleți tigăile de tartă în mod egal cu amestecul de cheesecake.
Coaceți într-un cuptor de 325 până când centrele nu mai tremură când tigăile sunt agitate ușor, 20 până la 25 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de nuci pecan tocate și ghimbirul cristalizat.
Într-un alt castron, amestecați smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr, 1 lingură de coniac și 1 lingură de sirop de arțar. Se amestecă amestecul în mod egal pe cheesecakes și se întinde nivelul.
Presărați amestecul de pecan-ghimbir în mod egal peste toppingul de smântână.
Întoarceți torturile la cuptor și coaceți până la smântână fermă, topping ușor, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Se servește cald sau se acoperă etanș fără a atinge blaturile și se răcește până la rece, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi. Pentru a servi, îndepărtați jantele de tigaie și puneți cheesecakes pe farfurii.