Cheesecakes cu rom fierbinte cu unt cu sos de rom-Caramel
Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1153 calorii, 14g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă, scorțișoară măcinată, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Mini Cheesecakes cu sos de Caramel sărat, și Nu Coaceți Cheesecakes de dovleac cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați fursecurile măcinate și ambele zaharuri în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
2
Adăugați unt și procesați pentru a amesteca. Împărțiți amestecul de biscuiți între zece tigăi cu formă de arc cu diametrul de 4 1/2 inch, cu laturi înalte de 1 1/2 inch (aproximativ 1/2 cană ambalată pe tigaie). Apăsați crusta pe fund și pe părțile laterale ale tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cookie-uri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Poziționați rafturile în treimile de sus și de jos ale cuptorului; preîncălziți la 325 F. Se fierbe romul într-o cratiță mică până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 1 minut. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând la viteză mică doar pentru a se amesteca după fiecare adăugare, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Bateți condimentele, apoi smântâna, vanilia și romul răcit doar pentru a se amesteca. Împărțiți umplutura între crustele pregătite (aproximativ 1 cană pe tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Condimente
Cremă
Ouă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Așezați cheesecakes pe 2 foi de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți până când vârfurile apar setate, umflate și aurii la margini, dar totuși se mișcă ușor în centru atunci când sunt agitate, inversând foile după 20 de minute, aproximativ 40 de minute în total. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mare. Împărțiți toppingul între cheesecakes fierbinți, aproximativ 1/4 cană fiecare, răspândindu-se pentru a întâlni marginile crustelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Coaceți 10 minute. Rulați cuțitul în jurul fiecărui tort pentru a slăbi crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
3
Puneți cheesecakes fierbinte direct în frigider.
4
Chill descoperit peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)