Cheesecakes Cu Ierburi
Cheesecakes cu ierburi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 463 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, cremă de brânză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt S ' more Cheesecakes, Cheesecakes Individuale, și Mini Cheesecakes I.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună cracker firimituri și unt; apăsați uniform în fundul 4 (4-inch) springform tigai.
Bateți crema de brânză, 1 cană smântână și brânza de capră la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează. Se amestecă arpagicul și cimbru tocat și se toarnă amestecul în tigăi.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până aproape gata. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore sau înghețați până la 1 lună.
Întindeți blaturile uniform cu smântâna rămasă; scoateți din tigăi și tăiați-le în pene.
Serviți pene pe frunze de spanac cu biscuiți asortați.
Notă: Cheesecake-ul poate fi copt în tigaie cu formă de arc de 1 (8 inci); coaceți la 325 timp de 40 de minute.