Cheesecake în stil Junior
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă 93 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul în stil Junior ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de unt, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu vârtej de Brownie al lui Junior, Cheesecake din New York fără zahăr Junior, și Strat subțire de burete pentru Cheesecake-ul lui Junior pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți cu generozitate o formă de arc de 9 inci pan.In un bol de amestecare, combinați firimiturile, zahărul și untul. Apăsați în partea de jos a tigaie.Puneți tigaia pe o foaie mare de folie rezistentă. Aduceți folie și în sus și în jurul părții laterale a tigaiei și apăsați-o strâns în părțile laterale pentru a face fundul rezistent la apă. Faceți acest lucru (cel puțin) de două ori.
Coaceți crusta pe raftul central timp de 8-10 minute.
Așezați un pachet de 8 uncii cremă de brânză, 1/3 cană de zahăr și amidon de porumb într-un castron mare. Bateți cu un mixer electric la foc mic până la crem, aproximativ 3 minute, apoi bateți în restul de 3 pachete de cremă de brânză înmuiată.Măriți viteza mixerului la mare și bateți zahărul, apoi bateți vanilia, extractul de lămâie ( dacă utilizați) și smântâna grea. Se amestecă ouăle, pe rând, amestecând doar până se omogenizează complet. Depășirea ouălor contribuie la crăpare, așa că nu bateți prea mult aer în aluat în acest moment.Puneți umplutura de brânză deasupra stratului de firimituri. Puneți tigaia învelită cu folie într-o tigaie mare de mică adâncime și adăugați apă fierbinte, astfel încât apa să ajungă la aproximativ 1 inch pe părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Coaceți cheesecake - ul până când centrul abia se zgâlțâie când agitați tigaia – 55 de minute până la o oră.Răciți tortul pe o grătar timp de 1-2 ore, apoi dați — l la frigider până când este complet rece-cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și serviți de pe fundul tigaiei sau transferați pe un platou.
Serviți cu topping de fructe, dacă doriți.