Cheesecake În Stil Italian Din New York
New York stil italian Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 525 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 220 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Încercați Cheesecake în stil New York, Cheesecake În Stil New York, și Cheesecake În Stil New York pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Mutați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului.
Bateți crema de brânză, brânza ricotta și zahărul într-un bol mare de amestecare cu un mixer electric până se combină bine. Bateți ouăle, pe rând.
Adăugați untul, făina, amidonul de porumb și extractul de vanilie; se amestecă până se combină bine. Îndoiți smântâna și sucul de lămâie.
Turnați amestecul într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul în cuptor timp de încă 2 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Rulați o spatulă subțire în jurul marginii cheesecake-ului înainte de a deschide tigaia pentru a o îndepărta.
Serviți la temperatura camerei sau la rece; refrigerați resturile.