Cheesecake ușor și aerisit

Cheesecake ușor și aerisit
Cheesecake-ul ușor și aerisit necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.21 pe portie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cremă de brânză, smântână, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake de cireșe ușoare și aerisite, Cum Sa Faci Lumina, Aerisit Pavlova, și Cheesecake Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Înfășurați exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 8 inci cu folie de aluminiu, apoi pulverizați interiorul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți firimiturile de napolitane de vanilie pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, apăsând ferm pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Crema împreună gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare. Se amestecă crema de brânză, smântâna și extractul de vanilie până se omogenizează. Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați crema de tartru, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/3 din albușurile de ou în amestecul de cremă de brânză . Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați albușurile de ou rămase, plierea doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc. Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Așezați tigaia cu formă de arc pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 50 de minute. Cheesecake-ul este gata atunci când marginile s-au umflat frumos și suprafața cheesecake-ului este fermă, cu excepția unui mic loc în centru care se va jiggle atunci când tigaia este agitată ușor. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se odihnească în cuptor timp de 1 oră înainte de a fi introdus în frigider și răciți 4 ore până peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista