Cheesecake Ușor Cu Pecan Cu Caramel
Easy caramel Pecan Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, nuci pecan pentru jardiniere, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Caramel-Pecan, Placinta Cu Nuci Pecan Caramel Cheesecake, și Caramel Pecan Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecuri, zahăr, margarină și apă într-un castron mare până se omogenizează bine. Apăsați ferm jumătate din amestecul de firimituri cu 1-1/2 inci în sus pe partea tăvii cu arc de 9 inci. Apăsați ferm amestecul de firimituri rămas pe fundul tigaiei, folosind fundul unei căni de măsurare uscate.
Presărați 1 cană de nuci pecan pe fundul crustei.
Stropiți cu 3/4 cană de topping de caramel.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Amestecuri. Bateți cu mixerul electric la viteză mică doar până la amestecare. Bateți la viteză medie 3 minute. (Umplerea va fi groasă.) Lingură în crustă.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este ferm. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați marginea tigaiei.
Presărați cu restul de 1 cană de nuci pecan și stropiți cu restul de 3/4 cană de topping de caramel chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.