Cheesecake-ul mamei
Cheesecake-ul mamei necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, extract de vanillan, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, 3 linguri de zahăr, scorțișoară și margarină topită.
Se amestecă bine toate ingredientele și se presează în partea inferioară și laterală a unei tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Amestecați ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia și sarea. Îndoiți smântâna.
Se toarnă aluatul în tigaie cu formă de arc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați tortul timp de cel puțin 30 de minute.