Cheesecake Stratificat Cu Citrice-Gelatină
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 45. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă knudsen, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gelatină De Crăciun Stratificată, Gelatină Stratificată De Cran-Mandarină, și Gelatină Stratificată De Mango-Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă firimituri graham, 2 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Bateți crema de brânză și zahărul rămas cu mixerul până se omogenizează. Se amestecă în smântână.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare. Zest 1 portocaliu; se amestecă coaja în aluat. (Rezervați portocaliu pentru utilizare ulterioară).
Se toarnă aluatul peste crustă.
Coaceți 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Între timp, pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj. La frigider 30 min. sau până se îngroașă ușor.
Îndepărtați cojile din portocale; tăiați în felii groase de 1/4 inch. Aranjați în model circular deasupra cheesecake - ului, suprapunându-se ușor feliile; acoperiți cu 1/3 cană de gelatină. La frigider 15 min. sau până aproape setat. Lingurați gelatina rămasă peste cheesecake. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul înainte de a îndepărta janta.