Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale

Cheesecake Ricotta Mascarpone cu compot de rubarbă parfumat de portocale
Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 584 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, coajă de portocală, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ricotta Scones cu compot de rubarbă-portocală, Pufuri cu cremă de Ricottan și Mascarpone cu parfum de lămâie, și Cuiburi de bezea cu compot de căpșuni-rubarbă parfumat de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, unt de cremă și zahăr din cupa de la calibru până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați făina, făina de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Amestecați-le până se combină bine.Apăsați amestecul pe fund și în sus pe părțile laterale ale unei tăvi cu arc de 10 cm.x 3 cm. Nu vă faceți griji cu privire la menținerea perfectă a marginii superioare. Se va adăuga recursului rustic.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți tigaia în cuptor și coaceți până la aur ușor, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe o grătar înainte de a continua.Reduceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați ricotta și mascarpone într-un bol mare de amestecare. Amestecați-le până când sunt cât mai netede cu o spatulă de cauciuc. Se amestecă restul de 1 cană de zahăr și restul de făină de cupă de calibru în ricotta. Se amestecă până se încorporează bine.Bateți ouăle câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Prin TortPrin Tort
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Adăugați vanilia, portocala și coaja de lămâie și sarea. Domnule până când doar combinate. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
(tub Mare)(tub Mare)
8
Se toarnă aluatul în coaja de făină de porumb pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
9
Se introduce în cuptor pe raftul central.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Coaceți aproximativ 70 de minute, până la o culoare aurie deschisă. Asigurați-vă că centrul este destul de ferm, iar vârful unui cuțit ascuțit introdus în centru iese curat. În acest moment opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea acolo încă o oră până la o oră și jumătate. Acest lucru îl va ajuta să se crape. Totuși, unele crăpături sunt inevitabile și, din nou, fac parte din recursul rustic.După aceea, scoateți tortul pe o grătar pentru a se răci complet. Apoi acoperiți tigaia și mutați-o la frigider cel puțin 2 ore, dar peste noapte este mai bine.Când este gata de servit, scoateți ușor tortul din tigaia cu formă de arc.Puteți servi compinculte într-un castron lângă cheesecake sau spooned peste partea de sus. Dar nu lingurați fructele deasupra decât imediat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista