Cheesecake Ricotta cu Topping proaspăt de fructe de pădure
Reteta ricotta Cheesecake cu Topping de fructe de padure proaspete se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 281 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ouă, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake cu lămâie cu Topping de fructe de pădure proaspete, Cheesecake Ricotta cu lămâie cu Topping de căpșuni, și Cheesecake Ricotta Ducca cu Topping crocant de zahăr brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti cheesecake, așezați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului. Se răcește ușor; scoateți inelul exterior din tigaie.
Presărați cheesecake uniform cu zahăr pudră.
Pentru a pregăti toppingul, combinați fructele de pădure, 2 linguri de zahăr granulat și sucul; aruncați ușor pentru a combina.
Serviți amestecul de fructe de pădure cu cheesecake.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.