Cheesecake Ricotta Cu Portocale-Vanilie

Cheesecake Ricotta Cu Portocale-Vanilie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 530 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Ricotta Portocalie, Cheesecake Ricotta cu sos de Caramel-portocale, și Cheesecake Ricotta Cu Glazură De Marmeladă De Portocale De Sânge.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Așezați firimiturile de biscuiți și untul topit într-un castron mediu și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De FursecuriFirimituri De Fursecuri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați amestecul de firimituri în tigaia pregătită și, folosind o cană de măsurare, apăsați-l uniform în fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
1
Așezați ricotta în vasul unui robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați zahărul și făina și pulsați până se încorporează bine, aproximativ 10 (1 secundă) impulsuri, apoi răzuiți părțile laterale ale bolului. Cu motorul pornit, adăugați ouăle și gălbenușurile pe rând până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați vanilia, coaja de portocală și sarea și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
SareSare
4
Se toarnă amestecul în tigaia/crusta pregătită și se netezește blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți până când centrul cheesecake-ului este setat și marginile sunt maronii aurii, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți marmelada și vodca într-o cratiță mică la foc mediu și dați la fiert. Reduceți focul la minim, fierbeți și reduceți sosul la jumătate, aproximativ 10 până la 15 minute. Se răcește ușor (aproximativ 5 minute) și se toarnă peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
SosSos
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să se stabilească înainte de tăiere, cel puțin 15 minute.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista