Cheesecake Ricotta cu ghimbir și Kiwi
Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 204 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, kiwi, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rețetă De Cheesecake Cu Kiwi, Cheesecake Cu Ananas Kiwi, și Suc de țelină-mere-Kiwi cu ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile, 1/4 cană de ghimbir și untul topit. Pat amestec firimituri uniform pe partea de jos a unui detașabil-rim 8-inch cheesecake sau tort pan (cel puțin 1 3/4 în. adânc).
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crusta este ușor mai maro, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți brânza ricotta, albușurile de ou și sucul de lămâie până se omogenizează.
Într-un castron, amestecați brânza de iaurt, zahărul, coaja de lămâie și vanilia.
Se adaugă amestecul de ricotta și se amestecă până se omogenizează bine (amestecul este subțire).
Se toarnă în crustă fierbinte sau rece.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul abia se zgâlțâie când tortul este agitat ușor, 50 până la 55 de minute. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 2 1/2 ore. (Dacă faceți înainte, înfășurați etanș când se răcește și se răcește până la 2 zile.)
Scoateți marginea tăvii. Cojiți fructele de kiwi și feliați transversal. Aranjați fructele într-un inel în felii suprapuse pe tort; se presară cu ghimbirul rămas.