Cheesecake Raw Vegan Cu Căpșuni
Această rețetă servește 8 și costă 3,92 USD pe porție. O porție conține 913 calorii, 19g de proteine, și 73G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 643 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, căpșuni, curmale medjool și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten, Înghețată vegană de ciocolată neagră cu căpșuni și Fave Five Friday-înghețată vegană de vară, și Vegan Strawberry Shortcake servit cu frisca vegana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați nucile și migdalele timp de 4-6 ore.
Așezați nuci înmuiate și curmale Medjool într-un robot de bucătărie și pulsați până când nucile sunt în textură semi-firimită.
Adăugați uleiul de cocos, nectarul de nucă de cocos, extractul de vanilie și sarea de mare în amestecul de nuci și procesați până când amestecul seamănă complet cu crusta
Așezați crusta de nuci finită în tigaia cu formă de arc apăsând de-a lungul fundului și, de asemenea, în jurul părților laterale ale tigaiei circulare.Înmuiați caju timp de 4-6 ore.
Puneți caju înmuiat, ulei de cocos și suc de lămâie în blender și amestecați până se omogenizează.
Se adaugă nectarul de nucă de cocos și extractul de vanilie și se amestecă cu amestecul până se distribuie uniform.
Se toarnă amestecul pe stratul de bază al crustei și se pune în congelator până când tortul se fixează suficient pentru ca sosul de căpșuni să fie turnat deasupra. (de obicei durează între 30-45 de minute)
Așezați căpșunile și nectarul de nucă de cocos în blender și amestecați până când se creează o consistență a sosului.
Se toarnă jumătate din amestec deasupra stratului de cheesecake și se pune produsul finit la congelator timp de 4 ore. După 4 ore puneți tortul în frigider.
Așezați restul de sos de căpșuni într-un recipient și puneți-l la frigider.Lăsați și Cheesecake stai la temperatura camerei timp de 10 minute. Cu prudență, scoateți părțile laterale ale inelului de formă de arc și tăiați cantitatea de felii dorite.Pe farfurie adăugați cantitatea dorită de înghețată cu cheesecake-ul dvs. și stropiți deasupra restul de sos de căpșuni. Asigurați-vă că puneți cheesecake-ul înapoi în frigider când ați terminat de servit.