Această rețetă servește 12. O porție conține 576 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați kumquats, sare, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolată Pavlova Cu Kumquats Confiate, Tort cu strat de turtă dulce cu Kumquats confiate, și Piept de rață cu muștar și Kumquats confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și zahărul în cratiță medie. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați kumquats; reduceți căldura. Fierbeți până când feliile de kumquat sunt translucide, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kumquat
3
Se ia de pe foc; se răcește kumquats în sirop. Se strecoară kumquats, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kumquat
Sirop
4
Combinați kumquats și 1/4 cană sirop într-un castron mic. Întoarceți siropul rămas în aceeași cratiță; se fierbe până se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 8 minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kumquat
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați firimiturile de biscuiți și zahărul brun într-un castron mediu; adăugați 6 linguri de unt topit și amestecați până când firimiturile se simt umede atunci când sunt presate împreună cu vârful degetelor, adăugând 1 lingură de unt topit rămas dacă amestecul este uscat. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe părțile inferioare și 1 inch în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fursecuri
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
3
Coaceți crusta până când se fixează și marginile sunt maronii aurii, aproximativ 20 de minute. Crusta rece în tigaie pe raft. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Înfășurați 4 straturi de folie rezistentă strâns în afara tigaiei cu crustă pentru a face tigaia impermeabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Combinați sucul de portocale, 1/4 cană de zahăr și coaja de portocală într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura. Se fierbe până când amestecul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și restul de 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se amestecă în smântână, făină și sare. Bateți în ouă câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
4
Se amestecă amestecul de suc de portocale răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
5
Se toarnă umplutura în crustă; așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
6
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
7
Coaceți tortul până când este așezat în centru, aproximativ 1 oră și 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți tortul din tigaie; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
9
Puneți tortul direct la frigider și răciți peste noapte. Aranjați felii de kumquat deasupra tortului, acoperind complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Tort de cort cu folie și frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kumquat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Îndepărtați laturile tigaiei; așezați tortul pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Tăiați tortul în pene; stropiți niște sirop de kumquat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kumquat
Sirop
12
Siropul de KUMQUAT este perfect cu tortul—dar nu te opri aici. Este, de asemenea, delicios stropit peste vanilie sau înghețată de cafea sau într-o ceașcă de ceai, un pahar de sifon club sau chiar o Vodcă Martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Cafea
Apă Spumantă
Kumquat
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Vanilie
Sirop
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni