Cheesecake PHILADELPHIA Key Lime
Cheesecake PHILADELPHIA Key Lime necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 304 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 97 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați PHILADELPHIA Cheesecake cheie cu var în 3 pași, Cheesecake Cheesecake Cheesecake și PHILADELPHIA 6 zile pentru campania delicioasă, și Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake Din Philadelphia Cream C pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă firimiturile graham și unt; apăsați pe partea de jos a 9 inch springform pan.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până când se amestecă bine.
Adăugați coaja de tei și sucul; se amestecă bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestec.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tăvii pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire. Se acoperă cu topping biciuit chiar înainte de servire. Păstrați resturile în frigider.