Cheesecake Pecan-Praline cu sos de Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budincă de pâine Praline cu sos caramel-Pecan, Cheesecake Praline Cu Sos Fierbinte De Caramel Fudge, și Cheesecake Cu Ouă Cu Sos De Caramel Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Înfășurați exteriorul unei tigaie rotunde de 10 inci cu folie.
Într-un castron mediu, aruncați pecanele cu 1/2 linguriță de unt, 1/2 lingură de zahăr granulat, zahăr brun, smântână și sare.
Întindeți nucile pe foaia de copt pregătită și aranjați-le, cu partea dreaptă în sus într-un singur strat.
Coaceți aproximativ 18 minute, până când zahărul este caramelizat și nucile pecan sunt prăjite.
Transferați toate nucile pecan, cu excepția a 12, într-un robot de bucătărie.
Adăugați biscuiții graham și pulsați până la măcinat fin.
Adăugați restul de unt topit și 1/3 cană de zahăr granulat și pulsați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați firimiturile peste fundul tigaiei și două treimi din drum în sus pe partea laterală a tigaiei cu formă de arc pregătită.
Într-un robot de bucătărie curat, pulsați crema de brânză cu zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouăle, pe rând, și pulsați până se încorporează. Răsturnați partea laterală a bolului. Pulse în vanilie și smântână. Răsturnați aluatul în tigaie și coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 1 oră, până când partea superioară a cheesecake-ului este ușor aurie în pete și centrul este ușor jiggly.
Transferați tortul într-un suport și lăsați să se răcească complet. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Desfaceți cheesecake-ul și aruncați folia.
Scoateți inelul și transferați tortul pe o farfurie. Aranjați cele 12 nuci pecan rezervate deasupra. Folosind un cuțit cald, ușor umezit, tăiați tortul în pene, ștergând și udând lama între felii.
Transferați feliile în farfurii și turnați o parte din sosul de Caramel deasupra.
Se servește cu sosul de Caramel rămas.