Cheesecake Original Din New York
Această rețetă servește 8. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 908 calorii, 14g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, ouă, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Original Din New York, Lindy ' s Cheesecake – acesta este un Cheesecake tradițional din New York, și Fabrica De Cheesecake Original Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. faceți și coaceți crusta de tort conform instrucțiunilor și lăsați-o în tigaie. Păstrați cuptorul pornit.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete dacă mixerul dvs. are unul, bateți 1 pachet de cremă de brânză, 1/3 cană de zahăr și amidonul de porumb împreună la scăzut până la crem, aproximativ 3 minute, răzuind vasul de mai multe ori. Amestecați restul de cremă de brânză, câte un pachet, bătând bine și răzuind vasul după fiecare.
Măriți viteza mixerului la mediu și bateți zahărul rămas, apoi vanilia. Amestecați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare. Bateți în cremă doar până se omogenizează complet. Umplutura va arăta ușoară, cremoasă, aerisită și aproape ca niște nori ondulați. Aveți grijă să nu amestecați prea mult! Puneți ușor aluatul peste crustă.
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mare de mică adâncime care conține apă fierbinte care vine la jumătatea drumului (aproximativ 1 inch) în partea laterală a formei arcului.
Coaceți până când marginea este maro auriu deschis, partea superioară este aurie deschisă, iar centrul abia se zgâlțâie, aproximativ 1 1/4 ore. Dacă tortul se simte încă moale în jurul marginii, lăsați - l să se coacă încă 10 minute (timpul de gătit va fi aproximativ același atât pentru brânzeturile de 8, cât și pentru cele de 9 inci).
Scoateți cheesecake—ul din Baia de apă, transferați-l într-o grătar și lăsați-l să se răcească timp de 2 ore (pur și simplu plecați-nu-l mișcați). Apoi, lăsați tortul în tigaie, acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider până se răcește complet înainte de servire, de preferință peste noapte sau timp de cel puțin 6 ore.
Eliberați și îndepărtați partea laterală a formei arcului, lăsând tortul pe fundul tigaiei.
Așezați pe o farfurie de tort. Dați la frigider până când este gata de servit. Feliați cu un cuțit ascuțit cu margine dreaptă, nu unul zimțat, clătind cuțitul cu apă caldă între felii. Puneți la frigider orice tort rămas, bine acoperit și bucurați-vă în termen de 2 zile sau înfășurați și congelați până la 1 lună.
Coaceți întotdeauna cheesecake-ul într-o baie de apă, așa cum se întâmplă la Junior. menține căldura în cuptor umedă și ajută tortul să se coacă încet, ușor și uniform. De asemenea, vă ajută să vă asigurați că tortul dvs. va avea un blat neted, fără fisuri mari.
Retipărit cu permisiunea Junior ' s Home Cooking: peste 100 de rețete pentru mâncare clasică confortabilă de Alan Rosen și Beth Allen. Text pentru 2013 de Alan Rosen și Beth Allen; fotografii pentru 2013 de Mark Ferri. Publicat de Presa Taunton.