Cheesecake Mascarpone cu nuci pecan confiate și sos Dulce de leche
Această rețetă servește 14 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 588 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos dulce de leche, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Lime, ananas și Mascarpone souffl mic dejun cu Dulce de leche, Caise prăjite cu nuci pecan cu zahăr și Dulce de Leche, și Caise Prăjite Cu Nuci Pecan Cu Zahăr Și Dulce De Leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înfășurați în afara tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci, cu 3 straturi de folie rezistentă. Se macină fin fursecurile și nucile pecan în procesor.
Adăugați untul topit și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 15 minute. Crusta rece complet pe raft. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza.
Adăugați mascarpone și făină; bateți până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează. Bateți în vanilie și suc de lămâie.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă umplutura peste crustă în tigaie.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Coaceți cheesecake până când partea superioară este aurie și tortul este aproape setat (Centrul de 2 inci se va mișca ușor când tigaia este agitată ușor), aproximativ 1 oră 15 minute. Tort rece pe raft 1 oră. La frigider neacoperit peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Aranjați pecanele confiate decorativ deasupra tortului.
Se servește cu sos Dulce de Leche.
* Cremă de brânză italiană, disponibilă pe piețele italiene și în multe supermarketuri.