Cheesecake Mascarpone
Cheesecake Mascarpone durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.51 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 704 calorii. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, prăjituri amaretti, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Cheesecake Mascarpone, Cheesecake Mascarpone, și Cheesecake Mascarpone sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 9 inci sau 2 (12) mini tigăi de cheesecake cu spray de gătit antiaderent. Înfășurați exteriorul tigaiei cu folie de aluminiu.
Adăugați cookie-urile într-o pungă mare resigilabilă. Acoperiți punga cu un prosop de bucătărie și zdrobiți cu un sucitor până când fursecurile sunt măcinate grosier. Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de biscuiți cu untul topit. Apăsați amestecul în partea de jos și cu 1 inch în sus pe părțile laterale ale tăvii pregătite cu formă de arc sau mini tigăi de cheesecake. Puneți o tigaie și coaceți timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a adăuga umplutura de cheesecake.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F.
În bolul unui robot de bucătărie combinați brânzeturile cu zahărul până se amestecă până se omogenizează complet.
Adăugați ouăle, câte 1, încorporând complet după fiecare adăugare.
Adăugați un vârf de sare, extractul de migdale și coaja de portocală și amestecați timp de 10 secunde.
Se toarnă umplutura în tigaia pregătită cu crustă.
Puneți tigaia cu formă de arc într-o tigaie de prăjire și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la 3/4 din partea laterală a tigaiei cu formă de arc. Dacă folosiți o tigaie cu formă de arc, coaceți timp de 1 oră, dacă folosiți mini tigăi de cheesecake coaceți până când este complet setat, aproximativ 25 până la 30 de minute. Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și transferați tigaia cu formă de arc din Baia de apă pe blat și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate tortul din tigaie. Feliați și serviți.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling]()
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.